Gå til innhold

Merke en oppgave som utført eller endre datoen

Abonnement: Apisense AI og Apisense PRO AI

For å merke en oppgave som utført krysser du av i avkrysningsboksen på oppgavekortet. For å endre datoen redigerer du oppgaven og endrer datoen. En oppgave for hele bigården eller for valgte kuber endrer du bare på skjermen for bigården.

Slik merker du en oppgave som utført

  1. Åpne bigården eller kuben og gå til fanen Oppgaver.
  2. Kryss av i avkrysningsboksen på oppgavekortet.

Appen ber ikke om bekreftelse. For å angre fjerner du krysset.

På skjermen for kuben er avkrysningsboksen ikke aktiv for oppgaver for hele bigården. Appen viser Denne oppgaven kan bare redigeres fra bigårdnivå. Åpne da bigården og merk oppgaven der.

Slik flytter du en oppgave til en annen dag

  1. I fanen Oppgaver trykker du på blyantikonet på oppgavekortet. Du kan også åpne oppgaven og velge ⋮ → Rediger.
  2. På skjermen Rediger oppgave endrer du datoen.
  3. Trykk på Lagre.

Når du redigerer, kan du bare endre navnet og datoen for oppgaven. Du kan ikke endre omfanget og gjentakelsen. I en gjentakende oppgave gjelder endringen bare denne ene datoen.

Slik sletter du en oppgave

  1. I fanen Oppgaver trykker du på søppelbøtteikonet på oppgavekortet. Du kan også åpne oppgaven og velge ⋮ → Slett.
  2. Appen spør Slette oppgave?. Trykk på Slett.

Du kan ikke angre en sletting. I en gjentakende oppgave sletter du bare denne ene datoen. Du kan ikke slette hele serien på én gang: slett hver dato for seg.

Slik finner du oppgavene du skal gjøre

  • Fanen Oppgaver i bigården viser alle oppgavene i bigården. Fanen Oppgaver i en kube viser oppgavene for kuben og oppgavene for hele bigården.
  • Filteret Å gjøre viser oppgaver som ikke er utført. Filteret Fullførte viser oppgaver som er utført. Uten filter ser du alle oppgavene.
  • Oppgavekalender viser en prikk på dager med oppgaver.

Greit å vite

  • I en delt bigård kan bare en person med tilgangen Full legge til og endre oppgaver.
  • Når abonnementet ditt har utløpt, kan du ikke endre oppgaver. Du kan fortsatt se dem.

Se også